In het voorjaar hadden we de grote transfer van Schaarbeek naar Saint-Ghislain en hierdoor moest een grondige reorganisatie doorgevoerd worden.

In de vorige maanden werden in eerste instantie de onderdelen - opgeslagen in de wagenwerkplaats - gesorteerd en werd de site grondig opgeruimd. Dit nadert nu zijn voltooiing.

Intussen werden ook her en der aanwezige de tentoonstellingsstukken samengebracht en werden al een groot aantal individuele onderdelen gerestaureerd. Dit gaat van tal van werktuigen voor het spooronderhoud, een aantal perronkarren, diverse seinen en verschillende onderdelen van locomotieven.

Tijdens de beurs van mei werden verschillende van deze onderdelen aan het publiek voorgesteld. Deze wachten nu op een herstelling van het dak om definitief opgesteld te worden.

De onderstaande foto's geven een beperkte weergave van de afgewerkte onderdelen.

 

© PFT-TSP Reproductie verboden zonder het akkoord van Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© PFT-TSP Reproduction interdite sans accord de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

DSC 6629

DSC 6631

DSC 6692

Ga naar boven