Een titanenwerk is bijna tot een goed einde gebracht. Gedurende jaren werden in de CHW nuttige (en onnuttige) onderdelen in het middendeel van de werkplaats opgeslagen. Gedurende lange tijd moest men er zich een weg banen tussen deze stock aan onderdelen. En dan kwamen er in maart 2019 nog tal van onderdelen bij vanuit Schaarbeek.

Er werd dan ook het plan opgevat om - tussen de andere werken door - al deze onderdelen na te kijken. Een onderverdeling werd gemaakt: delen voor het onderhoud van het materieel werden (en worden) naar de werkplaats dieseltractie afgevoerd, onderdelen voor de diverse tentoonstellingen werden samengebracht en de rest afgevoerd. Drie containers waren voor het schroot en vier voor gemengd afval. 

Maar intussen is het middendeel voor een groot gedeelte leeg. En dit is nodig om de vervanging van de dakpanelen begin 2020 mogelijk te maken.

Op de foto's de toestand voor, tijdens en na de "grote schoonmaak".

 

© PFT-TSP Reproductie verboden zonder het akkoord van Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© PFT-TSP Reproduction interdite sans accord de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

CHW opgeruimd (1)

CHW opgeruimd (2)

CHW opgeruimd (3)

CHW opgeruimd (4)

CHW opgeruimd (5)

CHW opgeruimd (6)

Ga naar boven