Het Tweemaandelijkse tijdschrift van het TSP

OP DE BAAN behandelt in detail de Belgische en buitenlandse spoorwegactualiteit, onze rijke spoorweggeschiedenis en de activiteiten van de vereniging. De centerfold geeft ook een overzicht van onze publicaties et de nieuwigheden bij onze partners, met alle inlichtingen om die te bestellen.

Het tijdschrift is beschikbaar in sommige Belgische boekhandels en bij onze shops in Saint-Ghislain en Spontin gedurende open deuren en rijdagen. En elke abonnee krijgt het ook zesmaal per jaar opgestuurd.

Er is een ganse weg afgelegd sinds het eerste nummer gepubliceerd werd in 1990! Van zelf ingebonden getypte teksten en manuele fotokopieën voor de eerste 15 uitgaven tot het uitbesteden aan een professionele drukkerij waar mettertijd ook het tijdschrift in kleur verscheen! Sinds OP DE BAAN nr. 41, eerste van het jaar 2000, is de kleur alom vertegenwoordigd op alle bladzijdes van het tijdschrift. Eindelijk vond medio 2022 een volledig herontwerp van de lay-out plaats. 

Wij hopen dat u veel leesplezier zult beleven met elk nieuw nummer van onze tijdschrift. Ook de inkosten ervan zijn van groot belang om de erfgoeddoelstellingen van de vereniging te ondersteunen.

OM EEN ABONNEMENT TE NEMEN/VERLENGEN (tarief 2023)

Voor België: 

Volstaat het om € 49 over te schrijven op de rekening BE57 0011 2017 8935 van het PFT-TSP (Spontin), met mededeling "ABO-ODB + jaar + Naam + Voornaam" 

Vanaf 2023 en als gevolg van de stijging van de druk- en verzendkosten, bieden we geen voordelig tarief meer aan voor het personeel van spoorwegmaatschappijen.

Voor Europa (+ Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk) :

U kunt een SEPA overschrijving doen van € 60

  • internationale code (BIC / SWIFT code) : GEBABEBB
  • Als contactgegevens van de bank gevraagd zijn : BNP Paribas Fortis, Warandeberg 3 - 1000 Brussel
  • ontvanger : PFT-TSP vzw 
  • rekeningnummer van de ontvanger (IBAN code) : BE57 0011 2017 8935
  • Als contactgegevens van de ontvanger gevraagd zijn : PFT-TSP vzw, Chaussée de Dinant 3a - 5530 Spontin

Jammer genoeg biedt onze financiële partner de mogelijkheid om internationaal postmandaat niet meer. Dit geld ook om een betaling op basis van het VISA-kaartnummer alleen te doen.

Neem contact met shop {at} pfttsp.be om alternatieve betalingsmogelijkheden te bespreken als u geen SEPA overschrijving kan doen.

Ga naar boven